Percheziții de amploare! Sunt vizate infracțiuni de evaziune fiscală

124
Percheziții de amploare! Sunt vizate infracțiuni de evaziune fiscală - politiaperchezitie-1456386828.jpg
În această dimineață, polițiștii din București efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu materiale de construcții.

"La data de 25 februarie polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov și Giurgiu, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu materiale de construcții.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că bănuiții, prin intermediul mai multor societăți comerciale, ar fi înregistrat documente fiscale privind achiziții fictive, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat.

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul Poliției Sectorului 6.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.", se arată într-un comunicat al Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde