Percheziții de amploare într-un dosar de înșelăciune cu credite bancare

199
1
Percheziții de amploare într-un dosar de înșelăciune cu credite bancare - perchezitiiconstanta-1436943028.jpg

Articole recomandate

Polițiști din Capitală efectuează 61 de percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov, Călărași, Buzău, Giurgiu, Prahova și Dâmbovița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune cu credite bancare.


Conform unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, persoanele bănuite au obținut diferite credite de la mai multe unități bancare și financiar nebancare, în baza unor adeverințe false. Creditele au o valoare totală de 1,2 milioane de lei, sumă ce constituie prejudiciu în dauna instituțiilor respective, scrie AGERPRES.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Sector 3.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.



Comentează știrea

costy
15 iulie 2015
afaceri

Urgent! Bani acum! Real! Trebuie doar sa faci pasul de a te convinge ca aceasta oferta este serioasa si reala! Si te vei convinge extrem de repede! E bine sa profiti neaparat de aceasta sansa! Metoda de lucru este foarte simpla si accesibila pentru toti! Cere detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 1.9577 secunde