Percheziții de amploare, într-un dosar de braconaj și nerespecatarea regimului armelor

207
Percheziții de amploare,  într-un dosar de braconaj și nerespecatarea regimului armelor - 7787071554124023perchezitiiinbuc-1568971188.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Mureș au reținut 4 persoane în urma perchezițiilor efectuate ieri, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, iar față de alte 2 persoane a fost luată, de către instanță, măsura arestului la domiciliu.



La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat 9 percheziții, în localitățile Reghin, Gurghiu, Brâncovenești și Ideciu de Jos, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și de braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit și ridicat, în vederea cercetărilor, 2 arme letale deținute ilegal, calibrul 5,6 mm, dintre care una confecționată artizanal, 4 arme neletale deținute ilegal din categoria celor supuse autorizării, 1.667 de cartușe muniție letală de diferite calibre, 2 amortizoare de sunet, 2 dispozitive de vedere pe timp de noapte, mai multe trofee de cervide, două piei de mistreț și una de urs, 135 de kilograme carne și preparate de carne de vânat, precum și instrumente pentru reglarea armelor și componente pentru fabricarea muniției.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 41 și 64 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și braconaj, iar față de 2 dintre persoanele reținute anterior, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu.

Reamintim faptul că la data de 18 septembrie a.c., polițiștii mureșeni au oprit în trafic, pe raza municipiului Reghin, un autoturism în care se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani, doi dintre ei fiind din municipiul Reghin, iar altul din comuna Gurghiu, aceștia fiind reținuți de polițiști.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului competent, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar în activități au fost angrenați și jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean "col. Sabin Motora" Mureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3266 secunde