Percheziții de amploare! Doi urmăriți internațional, depistați de polițiști. Canabis ridicat!

194
Percheziții de amploare! Doi urmăriți internațional, depistați de polițiști. Canabis ridicat! - bigfotodiicotpol-1565095951.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, au depistat în flagrant delict, la data de 1 august a.c., un tânăr, de 19 ani, din Craiova, imediat după ce ar fi pus în vânzare pliculețe ce conțineau canabis.

Față de patru persoane au fost luate măsuri preventive.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova au acționat pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri.

Astfel, polițiștii au depistat în flagrant delict, în Craiova, un tânăr de 19 ani, la scurt timp după ce acesta pusese în vânzare 10 pliculețe de canabis.

În continuare, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din Craiova.

În urma perchezițiilor, au fost depistați doi urmăriți internațional, de 23 și 28 de ani, ambii din comuna Leu, față de care, la data de 12 martie 2019, Tribunalul Dolj emisese mandate de arestare preventivă, într-o altă cauză penală, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic internațional de droguri de mare risc.

De asemenea, a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, bănuit că ar fi la rândul său implicat în aceste operațiuni.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1,8 kg. de canabis, 105 gr. de rezină de canabis (hașiș), 4 dispozitive de mărunțit, tip grinder, 5 telefoane mobile, 1.050 de euro și 16.948 de lei.

Având în vedere materialul probator administrat în cauză, Tribunalul Dolj a emis pe numele persoanelor respective trei mandate de arestare preventivă și un mandat de arestare la domiciliu, în prezent, în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, fiind încarcerați 3 bărbați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8674 secunde