PERCHEZIȚII de amploare! Anchetați pentru FALS DE MONEDĂ

448
PERCHEZIȚII de amploare! Anchetați pentru FALS DE MONEDĂ - 14novfalsmoneda-1573737048.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au acționat pentru combaterea punerii în circulație de bancnote contrafăcute din cupiura de 50 de euro.


Astfel, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au desfășurat 6 percheziții domiciliare, în localitățile Piscu Vechi, Ghidici și Poiana Mare din județul Dolj, la locuințele folosite de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.


În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeași serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum și 32.000 de lei și 4.110 euro. 


În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei 3 bărbați, față de care instanța de judecată a dispus apoi măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Activitățile s-au desfășurat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, iar la acestea au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat și Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4331 secunde