Pensionarii din Constanța, păcăliți pe bandă rulantă de escroci

345
Pensionarii din Constanța, păcăliți pe bandă rulantă de escroci - pensionarii1-1499184849.jpg
Un bărbat, în vârstă de 76 ani, din Constanța, a alertat polițiștii Secției 2 după ce a fost victima unei escrocherii. Potrivit acestuia, în jurul orei 02.00, a fost apelat pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind avocat și i-a spus că fratele său a fost implicat într-un accident rutier.


Presupusul avocat a cerut o suma de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă. Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere suma de 30.000 de lei unui bărbat care aștepta în fața locuinței.


De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 82 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 00.00, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul și nora sa au fost implicați într-un accident rutier. Acesta a cerut suma de 15.000 lei pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă. 


Bătrâna a convenit cu vocea necunoscută să ofere suma de 1.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței. În aceste cauze, polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2219 secunde