Pensionară sunată de un presupus nepot, care i-a cerut 20.000 de euro

238
Pensionară sunată de un presupus nepot, care i-a cerut 20.000 de euro - pensionara-1515693017.jpg
 O femeie, în vârstă de 75 de ani, a alertat polițiștii Secției 4, pentru a reclama o tentativă de înșelăciune. Aceasta a relatat că a fost sunată, miercuri, în jurul orei 03:00, de un bărbat, care s-a recomandat a fi nepotul, spunându-i că ar fi fost implicat într-un accident, în urma căruia o femeie a fost rănită și ulterior internată la un spital din București. 


Bărbatul i-a spus femeii că ar avea nevoie de suma de 20.000 de euro pentru a plăti spitalizarea victimei. Ulterior, în convorbire a intervenit o altă voce necunoscută, care s-a recomandat a fi avocat. Femeia a realizat că poate fi victima unei înșelăciuni și a sesizat organele de poliție. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a autorilor. 


"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier", recomandă reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde