€ 4.683
£ 5.2808
$ 4.1063

Mai multe ştiri online:

Pensionară sunată de un presupus nepot, care i-a cerut 20.000 de euro

Ştire online publicată Vineri, 12 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
 O femeie, în vârstă de 75 de ani, a alertat polițiștii Secției 4, pentru a reclama o tentativă de înșelăciune. Aceasta a relatat că a fost sunată, miercuri, în jurul orei 03:00, de un bărbat, care s-a recomandat a fi nepotul, spunându-i că ar fi fost implicat într-un accident, în urma căruia o femeie a fost rănită și ulterior internată la un spital din București. 


Bărbatul i-a spus femeii că ar avea nevoie de suma de 20.000 de euro pentru a plăti spitalizarea victimei. Ulterior, în convorbire a intervenit o altă voce necunoscută, care s-a recomandat a fi avocat. Femeia a realizat că poate fi victima unei înșelăciuni și a sesizat organele de poliție. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a autorilor. 


„Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier”, recomandă reprezentanții IPJ Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
ieri, ora 17:33 Foto : Afaceri imobiliare. Cartier imens  de locuințe, în zona „Abator“ 2526 vizite, 0 comentarii Afaceri imobiliare. Cartier imens de locuințe, în zona „Abator“
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1582 vizite, 0 comentarii Horoscop
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.751 secunde