Penitenciare pe bani europeni. Propunerea a fost făcută de Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene

507
1
Penitenciare pe bani europeni. Propunerea a fost făcută de Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene - franstimmermans-1486487350.jpg

Articole recomandate

Uniunea Europeană este gata să sprijine țara noastră pentru a construi penitenciare noi. Propunerea i-a fost făcută ministrului român de Externe, Teodor Meleșcanu, de prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.



Ministrul a participat la Bruxelles la Consiliul afacerilor externe. Teodor Meleșcanu a discutat cu prim-vicepreședintele Comisiei despre ordonanța 13 și protestele din România.

Comisia Europeană consideră că România trebuie să facă progrese in lupta anticoruptie, nu să le anuleze pe cele realizate pana acum, a spus oficialul european. Pe de altă parte, Timmermans a oferit României asistență in domeniul juridic.

"Domnul Timmermans s-a oferit, în cazul în care este nevoie, să ne sprijine pentru colaborarea cu comisia din Parlamentul European, comisia L.I.B.E și de asemenea să vină, dacă va fi nevoie,personal sau să trimită pe cineva care să asiste la dezbaterile și consultările pe care le vom avea în viitor", a declarat Teodor Meleșcanu, potrivit stiri.tvr.ro.


Comentează știrea

sdgg
17 februarie 2017
hxhbd

Asta mai lipsea in tara asta ca in rest stam bine peste tot mai ales in spitale......

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2401 secunde