Pedepse cu executare în dosarul de corupție de la Oil Terminal

1630
1
Pedepse cu executare în dosarul de corupție de la Oil Terminal - catuse-1338327386.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, ieri, condamnarea la pedepse cu executare a celor patru persoane acuzate de fapte de corupție în legătură cu un contract ce urma să fie încheiat de SC Oil Terminal SA.

Ștefan Ene, fostul director general al SC Oil Terminal SA Constanța, judecat pentru trafic de influență, Octavian Iulian Natu, fostul director al SC Petrotrans SA, acuzat de complicitate la trafic de influență și la cumpărare de influență, și Mihai Moise, reprezentant al SC NAC Industrii SRL București, judecat pentru cumpărare de influență, au fost condamnați la câte un an și patru luni de închisoare cu executare, pe când Marian Toma, director de producție al aceleiași societăți, acuzat de compli-citate la cumpărare de in-fluență, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Potrivit procurorilor DNA, la data de 6 ianuarie 2011, Ene ar fi primit de la Mihai Moise aproximativ 40.000 de dolari pentru a-l convinge pe di-rectorul general al SC Oil Terminal SA Constanța, Silviu Wagner, să aprobe înche-ierea unui contract prin care firma constănțeană să livreze pentru SC NAC Industrii SRL București reziduuri petroliere în condiții avantajoase.

În luna martie 2011, cei patru au fost arestați, dar eliberați la trei zile de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța.

Comentează știrea

un fraier
30 mai 2012
manipulare

Si fostii directori din garda PNL,si cel demis care se vrea consiler ...si "astupa gropile"...?!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Mai 2012
Stire din Eveniment : Corupție mare în Poliție!
Pagina a fost generata in 0.718 secunde