Patru victime în accidentele rutiere din week-end, din Constanța

236
Patru victime în accidentele rutiere din week-end, din Constanța - patruvictime-1404053404.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au ajuns la spital, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au fost implicate în accidente rutiere, produse pe raza județului Constanța.

Sâmbătă, în jurul orei 7, Octavian Grecu, de 42 de ani, con-ducea un Volkswagen pe strada Crinului, dinspre strada Fulgerului către strada Portiței. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada Baba Novac, șoferul nu a respectat semnificația indicatorului "Stop", astfel că a pătruns în intersecție, unde a intrat într-un Ford, condus de Gabriel Gheorghe, de 39 de ani. În urma impactului, bărbatul de 39 de ani a ajuns la spital, unde a fost rănit ușor.

Două ore mai târziu, un apel la 112 anunța producerea unui alt eveniment rutier. Ion Ivănescu, de 35 de ani, conducea un Daewoo pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 către bulevardul Ferdinand. Ajungând la intersecție cu strada Avram Iancu, șoferul a virat la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat într-o bicicletă, condusă de Cristian Țepeluș, de 19 ani, din sens opus. În urma accidentului, biciclistul a fost transportat la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

În jurul orei 11.30, Gabriel Ciolan, de 20 de ani, conducea un Volkswagen pe DC 86, dinspre localitatea Năvodari către municipiul Constanța. Ajungând în dreptul vilei Coral, șoferul s-a angajat în depășirea unui autobuz oprit, moment în care a accidentat-o pe Valentina Ivan, de 20 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreaptă a șoferului. Tânăra a ajuns în atenția medicilor constănțeni, fiind rănită ușor.

Șapte ore mai târziu, în jurul orelor 19, Tiberiu Santea, de 32 de ani, conducea un moped pe strada Tineretului din Costinești. Ajungând la intersecție cu strada General G. Berindei, șoferul a pierdut controlul direcției și a intrat într-o autoutilitară Citroen, care se afla staționată pe sensul opus de mers al mopedului. În urma impactului, conducătorul mopedului a fost rănit ușor și se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Neatenția  face victime,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5363 secunde