€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Patru tineri din Constanța, prinși cu droguri! Polițiștii le-au descoperit întreg arsenalul

Ştire online publicată Luni, 24 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Jandarmii au surprins patru persoane care aveau în autoturism și buzunare, șase aparate de mărunțit tip grinder, două pungulițe și trei folii de aluminiu cu substanță vegetală verde sub formă de muguri și un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere galbenă.


Duminică, 23 septembrie ora 22.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța, pe strada Poporului, au observat patru tineri cu un comportament suspect. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora și în autoturismul cu care au venit, jandarmii au mai găsit șase aparate de mărunțit tip grinder, două pungulițe și trei folii de aluminiu cu substanță vegetală verde sub formă de muguri și un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere galbenă. 


Pungulițele, foliile, griderele găsite asupra acestora și în mașină vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7433 secunde