Patru tineri au furat dintr-o vilă peste 100.000 de lei și bijuterii din aur

1071
Patru tineri din comuna constănțeană Săcele au fost prinși de polițiști, după ce au pătruns prin efracție într-o locuință de unde au furat aur, lei și valută.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Vasile Bălan, de 19 ani, Laurențiu Zaharia Bejenaru, de 25 de ani, Adrian Manolescu, de 23 de ani, și Mircea Lazăr, de 19 ani, toți din Săcele, au pătruns, prin efracție, în locuința lui Iulian Stoian, din aceeași localitate.
Hoții au intrat în casa bărbatului după ce au spart geamul de la fereastra unei marchize situată în partea din spate a clădirii.
Ajunși în locuință, ei au luat chei-le seifului, care se aflau pe masă, au descuiat casa de bani și au furat o casetă ce conținea suma de 17.750 de euro, 30.000 de lei, un lanț și o brățară din aur, în greutate de 56 grame, în valoare de 4.200 de lei, după care au fugit.
În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au reușit în scurt timp să pună mâna pe cele patru persoane.
Potrivit anchetatorilor, hoții au știut unde și când să dea lovitura, deoarece Mircea Lazăr lucrase la construirea vilei păgubitului, care era proaspăt ridicată și știa de existența seifului, precum și de locul unde proprietarul ține cheile.
În momentul în care hoții au fost descoperiți de polițiști, ei apucaseră deja să-și împartă banii și bunurile. Cu toate acestea, lanțul de aur și banii au fost recuperați, în timp ce brățara a fost de negăsit.
Cei patru tineri au fost reținuți de procurori și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6815 secunde