Patru răniți, printre care un adolescent de 16 ani inconștient, după ce două mașini s-au ciocnit în municipiul Sibiu

1132
Patru răniți, printre care un adolescent de 16 ani inconștient, după ce două mașini s-au ciocnit în municipiul Sibiu - isu53253700-1529145168.jpg
Patru persoane au fost rănite, între care un adolescent de 16 ani care este inconștient, după ce două mașini s-au ciocnit în municipiului Sibiu, în apropierea Aeroportului. Șoferul unui autoturim cu volan pe dreapta a pătruns pe contrasens și a izbit cealaltă mașină, trei dintre victime fiind încarcerate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, două autoturisme s-au ciocnit.

"Șoferul unui turism condus spre aeroport a pătruns pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Patru victime, cei doi șoferi și doi pasageri", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, șoferul vinovat are 22 de ani, este din Copșa MIcă și are o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mașina pe care o conducea este înmatriculată în străinătate și are volan pe dreapta.

La rândul lor, reprezentanții ISU Sibiu au precizat că trei dintre victime au fost încarcerate, două fiind inițial inconștiente, între care un adolescent de 16 ani.

Echipajele medicale prezente la fața locului au reușit să stabilizeze una dintre victime, dar copilul este în continuare inconștient. Toate cele patru victime au fost transportate la spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6866 secunde