Patru persoane, printre care un copil de 13 ani, găsite decedate într-o locuință

428
Patru persoane, printre care un copil de 13 ani, găsite decedate într-o locuință - mort-1607510341.jpg

Articole recomandate

Patru persoane, printre care un copil de 13 ani, au fost găsite decedate într-o locuinţă din Baldovineşti.


Patru persoane, între care şi un copil în vârstă de 13 ani, au fost găsite decedate în locuinţa lor din Baldovineşti, fără a prezenta urme de violenţă pe corp, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.


Ea a precizat că poliţiştii au fost cei care au găsit, marţi, persoanele decedate, trei adulţi şi un minor, în locuinţa din Baldovineşti, după ce un vecin al acestora a sesizat la 112 că nu îi poate contacta.


„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavre nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite aufost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alexandra Dicu.


Persoanele decedate sunt un bărbat şi o femeie în vârstă de 52 de ani, soţi, o femeie în vârstă de 78 de ani, mama femeii de 52 de ani, iar cea de-a patra persoană este un copil de 13, aflat în plasament.


Reprezentantul IPJ Olt a menţionat că femeia de 52 de ani a fost găsită decedată în baie, iar celelalte trei persoane erau în pat.


În cauză a fost deschis dosar penal şi se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul celor patru persoane.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7467 secunde