Patronul unui bar din CONSTANȚA a încercat să dea șpagă unui polițist

621
Patronul unui bar din CONSTANȚA a încercat să dea șpagă unui polițist - luaredemita-1375876036.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța l-au reținut pe Stelică Dămășaru, de 45 de ani, din Constanța, pentru dare de mită. 




În urma unui control efectuat de organele de poliție la data de 5 august, la barul bărbatului din comuna Nicolae Bălcescu, s-au constatat mai multe nereguli. O zi mai târziu, bărbatul s-a dus la postul de poliție Nicolae Bălcescu și i-a promis polițistului care a constatat neregulile o sumă de bani, pentru ca acesta să rupă documentul cu neregulile depistate și să nu dispună măsurile legale. Câteva ore mai târziu, el a fost prins în flagrant când încerca să-i dea omului legii suma de 600 de lei. 




"În urma unui control efectuat de organele de poliție la data de 5 august la barul său din comuna Nicolae Bălcescu au fost constatate nereguli. La data de 6 august, inculpatul s-a prezentat la Postul de Poliție Nicolae Bălcescu, unde i-a promis lucrătorului de poliție constatator o sumă de bani pentru ca acesta să rupă documentul de constatare a neregulilor depistate și să nu dispună măsurile legale. Întrucât agentul de poliție a sesizat imediat organele de urmărire penală cu un denunț, la aceeași dată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Constanța, delegați de procuror în acest sens, l-au depistat în flagrant pe inculpat în sediul Postului de poliție Nicolae Bălcescu când a remis suma de 600 de lei polițistului denunțător, cu scopul ca denunțătorul să nu își îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu", afirmă reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3277 secunde