Patronul turc acuzat de trafic de droguri a dat vina pe partenerii săi de afaceri

1296
Patronul SC "Demirgean Trans" SRL s-a declarat nevinovat, ieri, în fața judecătorilor Tribunalului Con-stanța și a cerut să fie achitat de trafic de droguri de mare risc. Sayim Demircan a declarat, prin avocatul său, că, de fapt, asociații săi, Altan Ferhat, de 29 de ani, și Abdurraman Ferhat, de 57 de ani, ar fi adevărații traficanți de droguri.
"Cei doi sunt foarte cunoscuți în Turcia și toată lumea știe că se ocupă cu traficul de droguri. Clientul meu a fost doar folosit, nu a făcut trafic de narcotice", a spus apărătorul. Procurorii DIICOT au cerut însă condamnarea suspectului la o pedeapsă orientată spre maximul prevăzut de lege. Judecătorii au rămas în pronunțare.
Demircan a fost prins în flagrant, pe 15 august 2009, în timp ce încerca să vândă unui ofițer sub acoperire un kilogram de heroină, pentru suma de 13.000 de euro. Pe tot parcursul anchetei, Sayim Demircan a negat săvârșirea faptelor, afirmând că nu știe cum au ajuns în biroul său drogurile descoperite de polițiști. Ulterior, s-au descoperit probe potrivit cărora heroina ar fi fost adusă în țară de Demircan, pe 15 august, pe la Vama Veche.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6434 secunde