Patronul restaurantului Cafe - Cafe, cercetat pentru rănirea unui polițist

756
2
Patronul restaurantului Cafe - Cafe, cercetat pentru rănirea unui polițist - cafecafedatorii2-1348084108.jpg
Un polițist din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a fost rănit, marți dimineață, în timpul unei percheziții la domiciliul lui Cătălin Iuliu Nedelcu, administratorul restaurantului Cafe-Cafe.


Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, vecinii au sesizat oamenii legii cu privire la lucrările efectuate în apartamentul patronului restaurantului menționat, situat pe Bulevardul Ferdinand, iar polițiștii au descins într-o percheziție, în baza autorizației emise de Judecătoria Constanța. Scopul percheziției era efectuarea unei expertize tehnice în construcții, necesară în dosarul penal aflat în lucru la Serviciul de Investigații Criminale. "În timpul percheziției, proprietarul apartamentului

s-a manifestat violent și a bruscat un lucrător de poliție care făcea parte din echipa de cercetare", se arată în comunicatul de presă al polițiștilor. Concret, se pare că bărbatul a trântit cu putere o ușă și a prins mâna unui polițist. 

Omul legii urmează să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico - legal. "În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj", au adăugat polițiștii. 

Am încercat să-l contactăm pe Cătălin Nedelcu, în vederea obținerii unui punct de vedere dar nu a fost de găsit.


Comentează știrea

TOMITAN
20 septembrie 2012
RUȘINE!

Este o adevărată rușine ce se petrece: un patron de cârciumă, certat cu cele mai elementare norme de bun simț, de conviețuire, de respect față de ceilalți, terorizează locatarii unui bloc, de peste jumătate de an, tranformîndu-le viața într-un adevărat calvar, le râde în față și-i umilește, spunându-le că lui "nimeni nu-i poate face nimic în acest oraș". Probabil că se bazează pe sprijinul unor persoane foarte importante, din moment ce într-adevăr, în ciuda tuturor sesizărilor făcute la cele mai diverse autorități respectivul își continuă netulburat activitatea spre disperarea colocatarilor. Are un tupeu extraordinar, își permite să dea afară orice autoritate venită în control și, mai nou, agresează și organele de poliție. Chiar în ziua în care articolul dumneavoastră a văzut lumina tiparului, un cameraman și o reporteriță de la un ziar concurent, au venit în fața blocului respectiv, s-au întreținut cordial cu Nedelcu, au filmat din exterior lucrările și... au plecat. Fiind vorba despre lucrările din interiorul apartamentului ce fac obiectul unei expertize tehnice în construcții, necesară în dosarul penal aflat în lucru la Serviciul de Investigații Criminale, normal era să filmeze și interiorul apartamentului, lucru care bineînțeles, nu s-a întâmplat?!? Domnii de la ziarul concurent trebuiau să discute și cu locatarii traumatizați fizic și psihic de acest individ dar nu au facut-o ! De ce? Probabil că se simt stingheriți de cei care, așa cum susține Nedelcu, îi iau apărarea. Pe el îl apără, locuitorii blocului, în continuare, sunt victimele sale, poate toate astea nu contează pentru unii, dar rămâne palma murdară pe obrazul orașului, insulta și batjocura aduse de un asemenea individ, locuitorilor, autorităților și edililor,tuturor celor care-l tolrează și incurajează. Mai mare rușinea!

Sandu
20 septembrie 2012
Nedumerire

În "Replica" din 19 septembrie 2012 a apărut un articol dedicat aceluiași Nedelcu Cătălin. În comentariile făcute pe baza articolului apare o veste năucitoare (dacă este adevărată) și anume aceea că Nedelcu este și ucigaș: "Memorie actuala (19 sep 2012) Ai uitat de accidentul mortal si de condamnare ? Dece mai ai carnet de conducere autu ?Cine ti l-a dat ? Cu ce suma ?Garda financiara nu verifica pe condamnati, ci i-a ciubuc ? Dar societatile falimentare?" Trecând peste greșelile de redactare, informația în sine, dacă se confirmă, contribuie și ea foarte mult la definitivarea portretului acestui Nedelcu, apărat și paraapărat de autorități.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1971 secunde