Pățania unei profesoare de religie - viol sau dragoste cu năbădăi?

31724
9
Pățania unei profesoare de religie - viol sau dragoste  cu năbădăi? - fataviol94159200-1329289317.jpg

Articole de la același autor

O tânără profesoară la Grupul Școlar "Nicolae Istrățoiu" a cerut ajutorul polițiștilor, acuzând că a fost victima unui viol. Bărbatul pe care îl acuză recunoaște că a întreținut relații sexuale cu ea, dar neagă că ar fi constrâns-o în vreun fel. Acum, polițiștii trebuie să descâlcească ițele acestei povești, mai ales că sunt voci, prin localitate, care susțin că femeia nu ar fi tocmai ușă de biserică, deși le predă elevilor religia.

Florentina Bagie s-a prezentat la Secția Rurală Deleni, pentru a reclama că a fost victima unui viol. Femeia le-a spus polițiștilor că sâmbătă, 11 februarie, în timp ce se afla în fața căminului unde locuiește, din satul Pietreni, s-a întâlnit cu Mihai Tureac, de 32 de ani, din localitate, angajat ca cioban la o fermă din zonă. Bărbatul ar fi dus-o la locuința lui, unde ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale.

Audiat de oamenii legii, suspectul a negat acuzațiile aduse. El a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu profesoara de religie, dar a subliniat că totul a fost consimțit.

Pe de altă parte, și locuitorii din Pietreni, dar și colegii de muncă ai tinerei profesoare spun că nu știu ce să creadă. Voci din anturajul femeii susțin că aceasta ar fi avut o relație cu cel pe care îl acuză de viol în prezent, ba chiar la un moment dat se pare că ar fi împrumutat bani de la el. Pe de altă parte, colegii femeii s-au arătat indignați de comportamentul afișat de aceasta în lunile de când s-a angajat la școala din Deleni ca suplinitoare calificată, spunând că s-ar fi afișat în public cu mai mulți bărbați.

"I-am atras atenția de mai multe ori că circulă zvonuri, că trebuie să afișeze un comportament exemplar, demn de un profesor. De la începutul săptămânii, nu s-a mai prezentat la școală, astfel că am făcut și o informare către Inspectoratul Școlar Județean", ne-a declarat Gheorghe State, directorul Grupului Școlar "Nicolae Istrățoiu".

Potrivit oamenilor legii, expertiza realizată confirmă faptul că cei doi au întreținut relații sexuale, dar urmează să se mai efectueze analize pentru a se stabili dacă au fost forțate sau nu. 

Comentează știrea

baciu
15 februarie 2012
amu ce sa-i faci

daca io placut ciobanasu. baci o vrut, ghioaga o primit

sever
15 februarie 2012
casa regala

Stimata redactie.Scriu la acest articol,ptca. nu am unde.Sper sa il cititi si sa intelegeti importanta comentariului meu. Cred ca ar fi bine sa publicati si azi,(nu numai cateva ore,ieri)declaratia Casei Regale in ceea ce priveste "printul"paul.Sunt oameni interesati si comentarii de facut,mai ales pt cei tineri .Este inadmisibil ca o stire referitoare la Suveranul Romaniei sa fie publicata ieri seara timp de cateva ore ,iar "stiri" ca violul unei ilustre necunoscuta sa apara doua zile!!!

pt sever
15 februarie 2012
mishu

lasa-ne domle cu regele tau. de asta nu mai avem noi dupa ce bem apa. aia impart sute de milioane de euro si tu nu mai poti de grija lor

acelasi
15 februarie 2012
MISHU

Misule,nu vreau sa-ti dau lectii de cultura,insa te rog sa te uiti pe harta lumii si sa observi ca tarile cele mai bogate din lume sunt monarhice,incepand de la Japonia,polinezia,Tarile din Golf,Arabia Saudita s-e Asiei si ajungand in Europa:olanda,belgia,suedia,danemarca,anglia,spania ,iar in Africa ,Marocul este pe locul1etc,etc.Monarhiile nu si-au construit averile in 10-20 de ani ca hotii actuali ,comunistii de ieri,ci in secole.Suntem mandrii de toti domnitorii nostri si ultimii regi.Nu cred ca se poare spune acelasi lucru despre incapabilii ,hotii,parvenitii actuali care au un singur tel:sa se inbogateasca peste noapte.Regii actuali sunt simbolul natiunii,al stabilitatii,nu ce invatam noi la istoria comunista.

mishu
15 februarie 2012
acelasi

omule, monarhia nu poate fi decat o alta forma de hotie. nu vezi ca toti sunt putrezi. cine este asta printul Paul? s-au trezit si ei dupa revolutie ca exista romania si au venit la impartit. unde au fost cand zeci de ani poporul a suferit?

ana
22 februarie 2012
femeia e vinovata mereu la misogini

Normal ca femeia e vinovata si curva.Asa e mereu.Tara asta e plina de ipocriti si misogini.Daca v-ar fi violate mamele si fiicele la toti care ganditi asa, sa va vad atunci! Tot curve sunt?

ana
24 octombrie 2013
nana

Mai complet era: vinovata , curva si PROASTA ! Ai vazut mai ANA ca te-ai prins repede.

Răspuns la: femeia e vinovata mereu la misogini
Adăugat de : ana, 22 februarie 2012
Normal ca femeia e vinovata si curva.Asa e mereu.Tara asta e plina de ipocriti si misogini.Daca v-ar fi violate mamele si fiicele la toti care...
VAX
12 iulie 2015
IDILA

PE LUMEA ASTA E TREI FELURI DA CURVE : CURVE,CURVE PROASTE SI CURVISTINE. ASTA FACE PARTE DIN A PATRA CATEGORIE TROMBONISTA DA STRADA.

CONSTANTIN
13 iulie 2015
CASATORIE

BOXEUR DE PERFORMANTA ( STA MUSCHIU PE CORPUL MEU CA SLANINA PE DULAU ) / UN TIPIC FEROCE DE MACHO MAN CAUT SA CUNOSC CURVA . DE RELIGIE PENTRU INTOCMIREA UNEI FAMILII SUPERFERICITE ATAT CU MINE CAT SI CU ALTII. O IAU IMEDIAT DE NEVASTA.AM BANI MULTI SI MASINI BENGOASE.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8884 secunde