Pașaport irakian falsificat, descoperit de polițiștii de frontieră din P.T.F. Constanța

113
Pașaport irakian falsificat, descoperit de polițiștii de frontieră din P.T.F. Constanța - frontiera13626428281372974656140-1534149376.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în P.T.F. Constanța, un cetățean sirian, comandant al unei nave sub pavilion Vanuatu, care a prezentat, în vederea obținerii vizei de tranzit, un pașaport irakian falsificat.


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanța au efectuat controlul de frontieră atât asupra unei nave sub pavilion Vanuatu, sosită din direcția Turcia, cât și asupra membrilor echipajului.


Comandantul navei a solicitat eliberarea unei vize de tranzit, motivând terminarea contractului de muncă. Acesta a prezentat, la controlul specific, un pașaport turistic irakian. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că documentul este completat în fals, acesta fiind semnalat ca furat de către autorități. 


Bărbatul în cauză, O.M., cetățean sirian, în vârstă de 44 de ani, a declarat că a procurat pașaportul irakian din Turcia, cu ajutorul unei cunoștințe, în schimbul sumei de 15.000 de euro.


În cauză, cetățeanului sirian nu i s-a permis intrarea în țară, pașaportul fiind ridicat în vederea expertizării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și tentativă la trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.52 secunde