Pasager al unui autocar, prins cu haine contrafăcute la PTF Vama Veche

221
Pasager al unui autocar, prins cu haine contrafăcute la PTF Vama Veche - pasager-1499786253.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetățean român care a încercat să introducă ilegal în țară 80 articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, era pasager într-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia - România. Acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră au verificat autocarul, ocazie cu care au descoperit în bagajele bărbatului hainele contrafăcute. 


Persoana în cauză a declarat că a achiziționat articolele de îmbrăcăminte din Istanbul contra sumei de 500 dolari, cu scopul de a le comercializa pe raza municipiului Galați, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.


Produsele, în valoare de aproximativ 6.400 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4014 secunde