Parlamentar din Camera Deputaților, cu roțile blocate la Constanța

541
2
Ieri dimineață, în jurul orei 8, polițiștii locali din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism Toyota Range Cruiser a parcat chiar în stația de taxiuri, pe strada Ștefan cel Mare. Ajunși la fața locului, agenții au constatat că locul taximetriștilor era ocupat de un autoturism al unui deputat din Parlamentul României, cu numărul de înmatriculare B-101-YLV. 


"Asemenea probleme întâmpinăm aproape zilnic. Cei care dețin anumite funcții, sunt cei care încalcă legea. Unii taximetriști sunt luați în bătaie de joc și locurile sunt ocupate de diferiți șoferi, care nu au voie să parcheze în aceste stații. Sunt mai multe zone, cam în tot municipiul Constanța au loc acest gen de fapte", a declarat pentru "Cuget Liber", agent Gheorghe Butucea, Serviciul Rutier din cadrul Poliției Locale Constanța. 


Taximetriștii din zonă se plâng că mereu sunt nevoiți să-și caute alte locuri de parcare, întrucât stațiile sunt ocupate de diverși șoferi. Pentru deblocarea "caracatiței", șoferul certat cu bunul simț va trebui să achite o taxă de 50 de lei și o sancțiune contravențională de 4 puncte, în valoare de 420 de lei. Dacă va achita în două zile lucrătoare, parlamentarul va plăti doar 210 lei.


Comentează știrea

MARIAN
7 aprilie 2016
.......

Foarte bine i-a facut. Dar ce ne facem cu taximetristii care stau in alt loc decat in statie si nu-i deranjeaza nimeni? Caz concret, pe strada Barbu Delavrancea , in sectorul cuprins intre strada Soveja si strada Dionisie del Mic,desi nu este statie de taxi, vezi mereu cate 5-6 taxiuri care stanjenesc circulatia, de ani de zile si nu-i vede nimeni. Cu ei cum rezolvam?

nSWHCjgTAs
1 decembrie 2016
dpcfwljSxReS

Lkxb2e zrnghccpoyzl, [url=http://vzzrryndmwgx.com/]vzzrryndmwgx[/url], [link=http://mdqbyhqmgafh.com/]mdqbyhqmgafh[/link], http://bhgbjoxducly.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5352 secunde