Părinții, atenționați de Poliție prin campania „Mami, știi unde sunt?”

186
Părinții, atenționați de Poliție prin campania „Mami, știi unde sunt?” - prevenirepolitie2-1626375258.jpg

Articole de la același autor

Joi, 15 iulie, polițiștii constănțeni au lansat a II-a ediție a Campaniei preventiv-educative “Mami, știi unde sunt?”, activitate ce a avut ca scop prevenirea plecărilor copiilor, de lângă părinți, atunci când se află pe plajă și în locuri aglomerate. Activitatea s-a desfășurat în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, iar invitații speciali au fost personajele de la Gașca Zurli, care i-au încântat pe copii cu un spectacol inedit și le-au oferit copiilor și adulților sfaturi și recomandări preventive.

„Pe plajă și în locurile aglomerate, copiii se pierd foarte ușor și le dau părinților emoții. Astfel că un concediu mult așteptat, ce se dorește a fi de vis, se poate foarte ușor transforma într-o situație neplăcută. Nu de puține ori, însă, intervine și neglijența părinților care, din dorința de a se relaxa și a se bucura de mare, de soare și nisip, își uită obligațiile și responsabilitățile ce derivă din statutul de părinte”, a arătat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În perioada sezonului estival 2020, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost sesizate 54 de plecări ale minorilor de pe plaje, toate soluționate cu identificarea acestora și predarea către părinți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6968 secunde