Părinți, supravegheați copiii, pe plajă! Recomandări de la jandarmi

238
Părinți, supravegheați copiii, pe plajă! Recomandări de la jandarmi - parintisupravegheati2-1565823421.jpg

Articole de la același autor

Briana, o fetiță de patru ani, aflată la mare în vacanță alături de familia sa, a avut parte ieri de aventura vieții sale. Micuța s-a rătăcit de părinți pe plaja din Mamaia, a fost găsită de un salvamar, a stat de vorbă cu jandarmii și, după câteva minute bune, s-a reîntâlnit cu mama ei.


Ieri, în jurul orei 11, echipajul de jandarmerie aflat în apropierea plajei de la Cazino din Mamaia a fost alertat de un salvamar care a spus că a găsit un copil singur, dezorientat și speriat care se plimba pe plajă.  Jandarmii s-au apropiat de fetiță, au liniștit-o și au întrebat-o cum o cheamă și dacă are nevoie de ajutor. Le-a răspuns că se juca pe plajă cu mai mulți copii, s-a îndepărtat și nu i-a mai văzut pe mami și tati.


"A mai fost întrebată dacă știe numele hotelului unde sunt cazați, dar nu a știut să răspundă. Echipajul format din șapte jandarmi a plecat imediat în căutarea părinților. Trei au plecat spre Hotelul Riviera, doi spre Cazino și doi pe faleză. După aproximativ 10 minute au observat o femeie agitată care întreba lumea de pe plajă dacă a observat o fetiță singură. A fost condusă de jandarmi pe faleză, acolo unde o aștepta Briana. S-au îmbrățișat și au plecat spre unitatea de cazare", povestește reprezentantul Jandarmeriei Mobile Tomis.


Oamenii legii atrag atenția părinților că, în această perioadă foarte aglomerată, micuții se pot pierde foarte ușor de părinți. Adulții trebuie să acorde o atenție deosebită copiilor, care se pot rătăci cu ușurință în locurile aglomerate. Învățați-i pe copii să nu se îndepărteze din zona în care vă aflați, dar și numărul de telefon și numele unității unde sunteți cazați. În cazul în care se rătăcesc, cei mici ar trebui să fie instruiți să se adreseze persoanelor din jur și să ceară ajutor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4805 secunde