€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în P.T.F. Vama Veche

Ştire online publicată Joi, 13 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Vama Veche au depistat un cetățean român care a încercat să introducă ilegal în țară parfumuri în valoare de aproximativ 30.000 de lei, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Astăzi de dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. 


Astfel, lucrătorii au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanului român S.E., în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în municipiul Constanța, 45 flacoane cu parfum, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 
Persoana în cauză a declarat că a achiziționat parfumurile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.


Produsele, în valoare de aproximativ 30.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7579 secunde