Parcul Primăriei Constanța, tărâmul hoiturilor

1243
6
Parcul Primăriei Constanța, tărâmul hoiturilor - hoitprimarie-1312128741.jpg
Vineri, în Parcul Primăriei din Constanța, craniul unei ovine a servit drept hrană pentru câini. La un moment dat, chiar și patrupedele păreau că fug din cauza mirosului puternic de putrefacție care a învăluit toată zona, amplificat de zăpușeala de afară. De menționat este faptul că mortăciunea era așezată strategic foarte aproape de parcul de joacă special amenajat pentru copii. Întâmplarea le-a stricat cheful de distracție celor mici și le-a nemulțumit pe mămicile care au optat pentru o plimbare și o "gură de aer" curat, în alt parc. "Chiar dacă humusul este bun pentru sol, nu cred că aveam nevoie de o demonstrație chiar aici. Este periculos pentru copiii care se joacă în zonă, în special pentru cei nesupravegheați", a susținut, deranjată de situație, o mămică. De asemenea, vârstnicii care obiș-nuiesc să citească presa în parc, încă de la orele dimineții, au fost deranjați, în special, de faptul că nimeni nu a făcut nimic pentru a curăța zona.
Paula SOLOMON


Comentează știrea

nicoleta
1 august 2011
incredibil

ceea ce se intampla in constanta este de neimaginat. daca era un cap de porc as fi zis ca e al lui constantinescu, si+a pierdut capul dupa o noapte de betie si in loc sa adoarma in intersectie a adormit in parc. scarbos, infect, periculos, la fel cu tot ce se intampla in orasul asta

Constantin
1 august 2011
este normal ce sa intampla

Este Normal ce se intampla acum, Nico, daca la alegerile trecute, doar 38% din romani s-au deranjat sa iasa la vot!!! Du-te in parcul Tabacarie, sa vezi acolo, iarba netunsa, cosurile pline de gunoi, lipsa bancilor, dar mai ales, seara, tantarii care devoreaza pielea turistilor.......Daca asa aventurieri avem in frunte, trebuie sa-i suportam, pana la urmatoarele alegeri, cand electoratul trebuie sa decida: merge la vot, sau sta acasa, dar apoi 4 ani sa taca si sa rabde!!! Si eu sunt de acord ca cei 2 aventurieri trebuie sa dispara, maimutoiul saltimbanc si porcu, dar pentru acest lucru, vorbeste cu prietenii, rudele, sa vina la vot!!! Cand mazarel a pus prostia aia la prezidentiale ,, alegeti cine pleaca" constantenii si-au spus cuvantul, si judetul nu a mai fost rosu !!! Deci, a fgost un ,,test" pentru ciuma rosie sa stie ca nu este binevenita in onstanta. Daca ne mobilizam, le dam cu flit! Daca nu, o sa ne cioparteasca parcurile, urbanismul, transportul electrificat e gata decedat!!!

nicoleta
1 august 2011
de acord, dar....

cu cine sa votam? constanta nu ii mai vrea pe porcul de Constantinescu si pedofilul de Mazare, dar pe cine sa punem in loc? aici a fost intotdeauna problema. cu cine sa votam in loc?

antimaidanezi
1 august 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si in plin sezon estival,2,politia locala-subordonata primariei- nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelor si scandalurilor nocturne,a problemelor cu rromii,interlopii si infractorii fie ei rromi sau romani3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara,nu se implica cu nimic,exemple sunt cei de la spatii verzi,ecarisaj,patrimoniu cultural sau departamentul pt asociatii de locatari...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca;deci noi ,fanarul romaniei,pe langa ciuma oranj care e in romanica,mai avem si ciuma rosie mazare si co....pana cand vom mai rabda,dragi concetateni,oare pana cand??.probabil nu ati banat pt ca am scris si de ciuma oranj si va produce placere orice e scris rau de oranji=)),ei bine mi-e sila si de voi peswedeu si de ei pdeleu,dar as face orice ,as vota pe oricine,chiar si pe un caraghios ca gigi chiru doar sa scapam de mazare si clica lui.

vali
1 august 2011
antimaidanezule

visezi nene, visezi

Andrea
1 august 2011
nu mai e nimic de facut

Nu mai e nimic de facut defapt ar fi dar noi nu suntem uniti ca sa putem iesii in strada si s dam jos regimul acesta infect de conducere.. la noi daca tipa cineva ne facem mielusei in loc sa fim peste ... toti spun "DEMOCRATIE" dar oare stiu ce inseamna acest lucru ? inseamna puterea poporului in stat pe cand la noi e invers puterea celor cu bani in stat :) mai ceva decat comunismul... nu e de mirare ca se gasesc cranii de animale in parc :) e Romania si asta nu e bine :).. Conducerea este o mizerie :) toti vor bani cluburi petreceri iar cand vin la munca pun tara la cale de unde sa mai scoata bani pentru ei... de aceea e criza :) din cauza ca nu stiu ce sa mai faca sa ne fure.... in fine constanta e jalnica.. imi pare rau ca stau aici

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9626 secunde