Panică pe o stradă din Constanța: "Eu sunt Dumnezeu! Stați drepți! În câteva minute veți muri toți!"

1149
1
Panică pe o stradă din Constanța:

Articole de la același autor

A fost haos, ieri dimineață, pe strada Baba Novac, din Constanța. Un individ a creat panică după ce a bătut o femeie în plină stradă și apoi a intrat într-un magazin și a început să țipe: "Eu sunt Dumnezeu! Stați drepți În câteva minute veți muri toți!".

În unitate se aflau două vânzătoare care au rămas șocate când individul și-a făcut apariția doar în lenjeria intimă și în maiou. În timp ce bărbatul urla de mama focului, în unitate au mai intrat câțiva clienți. Speriată de scenele la care asista, una dintre fete a încercat să iasă, dar individul a prins-o de mână, a izbit-o de ușă și i-a interzis să plece.

Văzând că individul devine agresiv, vânzătoarea a apăsat butonul de panică. La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj de la firma de pază și protecție care monitorizează unitatea.

Agenții l-au imobilizat pe suspect și au sunat la 112. Un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Constanța a ajuns la adresa indicată și l-au luat pe suspect. Pentru că individul avea un comportament suspect el a fost escortat la Spitalul de Neuropsihiatrie Palazu Mare. Urmează să se stabilească dacă tânărul are probleme psihice sau se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că individul a mai atacat o femeie pe stradă. Acesta a lovit o bătrână și apoi a fugit.  

Comentează știrea

Roman prost
12 noiembrie 2015
Tipic romanesc !

Stam si privim , da....asta facem !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5656 secunde