Panică într-un centru comercial. Un octogenar s-a proiectat cu mașina în clădire

211
Panică într-un centru comercial. Un octogenar s-a proiectat cu mașina în clădire - centrulcomercial11348800-1556792373.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 85 de ani a băgat în sperieți oamenii care se aflau într-un centru comercial, după ce a pierdut controlul mașinii și s-a proiectat cu aceasta în interiorul centrului respectiv.

Accidentul s-a produs în Hamburg, Germania. Ca prin minune, nu au fost victime, ci numai câteva pagube materiale.

Octogenarul conducea un SUV Mercedes. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a proiectat cu mașina în centrul comercial, potrivit Bild.

Pe "traseul sălbatic", vehiculul a avaruat o parcare exterioară, a smuls ușile de sticlă ale Galeriei Kaufhof, iar apoi și-a continuat cursa și s-a oprit într-unul dintre raioanele centrului comercial.

Oamenii care se aflau în mall s-au speriat îngrozitor, intrând în panică. De asemenea, vehiculul a lovit ușor un agent de securitate, care a suferit zgârieturi minore.

Nu în ultimul rând, șoferul a suferit și el câteva răni ușoare. Doi clienți s-au speriat și au fost șocați. Toate aceste victime au fost preluate și duse la spital de echipele de salvare.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8286 secunde