PANICĂ ÎN ZONA CITY MALL. BĂRBAT CĂZUT LA PĂMÂNT! NICIO AMBULANȚĂ DISPONIBILĂ?

6081
5

Articole recomandate

Salvatorii de la Ambulanța Constanța au fost solictați să intervină, în urmă cu câteva momente, în zona City Park Mall, acolo unde un bărbat de aproximativ 35 de ani ar fi suferit un stop cardio respirator, acuzând stări de rău și dureri în zona toracică. 


Martorii care au sunat la 112 au declarat că în urma primului apel au fost informați că nu există nicio Salvare disponibilă, însă ulterior problema s-a rezolvat.


UPDATE - La ora 19,20 a ajuns echipajul de la Ambulanță, fără semnale acustice, deși apelul telefonic a fost efectuat la ora 18,50.


Comentează știrea

CRISTI
8 noiembrie 2017
JAVRE SALVAREA

mori cu zile SALVAREA CERE BANI......BRAVO

marioara
8 noiembrie 2017
lucru acasa

Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacție provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Dragnea
9 noiembrie 2017
La pușcărie cu penalii din sistemul sanitar

La pușcărie cu penalii din sistemul sanitar care nu își fac datoria, pe urmă îi auzi că vor salarii mari că oamenii îi înjură s-au îi i-au la bătaie,marea majoritate a cadrelor medicale o merită

Gandeste inainte sa vorbesti
9 noiembrie 2017
Nicio ambulanta

Tu ala care folosesti 112 abuziv poate data viitoare te gandesti inainte ca cineva are mai mare nevoie în acel moment ca tine iar tu iti sui dosul în mașină bengoasa de la poarta nu sa aștepți taxiul fără bani Cum este ambulanta! Din cauza multora ambulanta nu ajunge la timp dar ăsta nu o vede nimeni de ce doar știu sa trancane aiurea! Alooo ministerule de ce nu bagi taxa ca și în alte tari la ce nu este urgenta ?! Fa o lista cu urgentele ce necesita transport cu ambulanta sa stie tot romanul publica în toate ziarele și toate televiziunile și atunci sa vedem cine mai are curaj sa se plimbe cu ambulanta dacă nu este urgenta și doar are nevoie de a ajunge pt internare ca tot are bilet și de ce sa vina cu traseul sau multe alte cazuri non urgenta!

Marcelino
9 noiembrie 2017
Amenda

Tara lu... C***t. Are dreptate ala sa taxeze statul tot ce nu e urgenta atat la salvare cat si la spital. Sa vedem atunci cozi in policlinici. Nu pentru toate racelile si durerile de masea sau de cap sa suni la ambulanta sa te care ca tu nu esti in stare sa iti misti c**u pana la farmacie. Alooo Romania trezeste-te!!! Ai sunat abuziv, amenda taticu!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9871 secunde