€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

PANICĂ ȘI GROAZĂ. Amenințare cu bombă într-o gară din Berlin

Ştire online publicată Joi, 15 Iunie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Autoritatea din domeniul transportului din Berlin a anunțat existența unei amenințări cu bombă într-o gară din capitala Germaniei, informează Reuters, potrivit agerpres.


Totodată, poliția berlineză a transmis că verifică o valiză suspectă în apropiere de gara Alexanderplatz din Berlin.
Poliția din Berlin investighează o valiză suspectă descoperită pe un trotuar din apropierea gării Alexanderplatz din capitala Germaniei, informează joi Reuters, citând un purtător de cuvânt al forțelor de ordine.

Gara de tren a rămas deschisă, a declarat un martor pentru agenția de presă britanică. Anterior, autoritatea din domeniul transporturilor din Berlin a anunțat pasageri dintr-un tren că există o întârziere din cauza unei amenințări cu bombă la una dintre gările din oraș.

În urmă cu două zile, patru persoane, printre care o polițistă, au fost rănite într-un incident armat care a avut loc la o gară regională din apropiere de Munchen (capitala landului Bavaria, al treilea oraș ca mărime din Germania), iar singurul atacator a fost arestat. Incidentul a avut loc marți, pe peronul stației Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul orașului Munchen, după ce un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7162 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8651 secunde