Palestinian depistat cu carnet de marinar fals

113
Palestinian depistat cu carnet de marinar fals - frontiera13493402871383258780-1383810775.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Constanța un cetățean palestinian, membru al echipajului unei nave sub pavilion Liban, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.


Mai exact, ieri, în jurul orei 15.30, în urma controlului de frontieră efectuat la PTF Constanța, asupra unei nave sub pavilion Liban, sosită în Portul Constanța din direcția Turcia, a fost descoperit un carnet de marinar care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale  unuia autentic.


În urma verificărilor a fost stabilit faptul că respectivul carnet de marinar, ce purta însemnele statului Belize, aparține unui cetățean palestinian, în vârstă de 40 ani, membru al echipajului navei.


Persoana în cauză a declarat faptul că a achiziționat carnetul de marinar din Beirut, de la un cetățean necunoscut, în schimbul unei sume de bani. Polițiștii de frontieră i-au întocmit respectivului cetățean palestinian actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.495 secunde