Pakistanez oprit de polițiștii de frontieră din drumul spre vestul Europei

182
Pakistanez oprit de polițiștii de frontieră din drumul spre vestul Europei - pakistanez-1517418493.jpg
În urmă cu două zile, în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Ostrov au depistat, pe raza localității de frontieră Almălău, județul Constanța, o persoană care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării.

Deoarece persoana în cauză nu își justifica prezența în zonă, aceasta a fost dusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauză este un cetățean din Pakistan, în vârstă de 27 de ani. La cercetări, bărbatul a declarat că intenționa să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetățeanul pakistanez fiind predat către autoritățile bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7347 secunde