Pacient întins pe jos la Spitalul Județean Tulcea, în timp ce infirmiera spală în jurul lui cu mopul. Conducerea spune că era băut

178
Pacient întins pe jos la Spitalul Județean Tulcea, în timp ce infirmiera spală în jurul lui cu mopul. Conducerea spune că era băut - tulcea-1507987611.jpg

Articole recomandate

Imaginile cu un pacient întins pe jos, pe holul unui spital din Tulcea, au provocat un val de reacții. Mai cu seamă pentru faptul că, atât cât a stat întins, o infirmieră a șters în jurul lui cu mopul. Conducerea spitalului susține că bărbatul era beat și a zăcut acolo doar un minut, după care a fost preluat de medici. A și plecat singur din unitate, la scurt timp, spune managerul. Vă avertizăm, sunt imagini care vă pot afecta emoțional.


Imaginile au fost filmate joi pe holul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tulcea.

Bărbatul întins pe podea are 29 de ani. În timp ce infirmiera dă cu mopul la câțiva centimetri de el, alte persoane trec impasibile, ca și când nu l-ar vedea.

La un moment dat, un bărbat se oprește lângă cel întins pe jos și îl întoarce pe cealaltă parte. Infirmiera profită și șterge în acel loc.

Managerul Spitalului Județean Tulcea, Tudor Năstăsescu: "Pacientul a fost preluat de personalul medical la circa un minut după ce a căzut. El era conștient, stabil hemodinamic și respirator, în stare de ebrietate. În data de 12 octombrie 2017 s-a prezentat la UPU Tulcea, fiind adus de un echipaj SAJ Tulcea. La triaj, a fost catalogat ca "urgență minoră cu codul albastru". A părăsit UPU la ora 17.00, fără aviz medical, pe propriile picioare".

Managerul spitalului susține că pacientul a fost consultat de aproape 60 de ori de la începutul anului.

După ce imaginile au devenit virale, a fost declanșată o anchetă internă, transmite stiri.tvr.ro.

Va fi audiat personalul medical care a fost de de serviciu în acea zi la UPU și vor fi analizate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de pe holul spitalului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1275 secunde