Ordonanță de urgență a Guvernului privind interceptările

161
1
Ordonanță de urgență a Guvernului privind interceptările - interceptari-1457632823.jpg

Articole recomandate

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat, joi, că Guvernul a lucrat la o ordonanță de urgență privind interceptările și vineri seară, după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, Executivul o va adopta, transmite Agerpres.

"Guvernul a lucrat la o ordonanță de urgență, a făcut-o împreună cu Parchetele, cu Ministerul Public, DIICOT și DNA. Mâine avem CSAT și mâine seara Guvernul va adopta această ordonanță de urgență", a spus Prună, la Palatul Victoria.

Ea a precizat că România se află astăzi în situația în care nu are altă infrastructură în materie de interceptare a comunicațiilor decât cea de la SRI, soluția fiind folosirea acesteia cu eliminarea oricărei intervenții umane din partea celor de la Serviciul Român de Informații și cu intervenția exclusivă a procurorului și a poliției judiciare.

În context, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat că vineri seară va avea loc o ședință de guvern specială pentru proiectul de ordonanță privind interceptările. 

Comentează știrea

Vasilica Florina
11 martie 2016
Colaborare cu câștiguri din prima lună!

Colaborare cu câștiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Selectăm urgent persoane din toate localitățile țării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câștigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă și cerem același lucru. Pentru mai multe informații, solicitați detalii unuia dintre membrii echipei noastre. Trimiteți un mail cu solicitarea "detalii" la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.223 secunde