Ordinea publică monitorizată frecvent și efectiv de oamenii legii

219
Ordinea publică monitorizată frecvent și efectiv de oamenii legii - ordineapublica-1573853814.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de 13 noiembrie, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat, în intervalul dintre 14.00 și 22.00, o acțiune pentru menținerea ordinii și siguranței publice.
Oamenii legii au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public: piețele agroalimentare Tomis II, Tomis III, Cireșica, Brotăcei, Tic-Tac, Stadion, strada Semănătorului, Zona Eden, Trocadero, Anadalchioi, Victoria, cartier social Henri Coandă, strada Dionisie cel Mic, Dacia, Parcul Tăbăcărie, cartier Tomis Nord, cartier Tomis Plus, cartier Palazu Mare. 


Au fost legitimate 13 persoane și s-au constatat 11 sancțiuni cu o valoare totală de 2900 lei. Cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, răscolirea gunoiului din containere sau comerțul ambulant neautorizat.


De asemenea, tot în această perioadă polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acțiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară. 


Astfel, în ziua de 13 noiembrie au fost aplicate 46 de sancțiuni în cuantum de 8120 de lei. 
La începutul acestei săptămâni oamenii legii au aplicat mai multe sancțiuni în valoare de 2.400 de lei pentru aruncarea deșeurilor în alte locuri decât în cele special amenajate, depozitarea pe domeniul public a obiectelor voluminoase sau camparea în alte locuri decât în cele special amenajate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1049 secunde