OPT CASE INCENDIATE! Focul a fost pus intenționat. Suspectul a fost internat la psihiatrie

563
OPT CASE INCENDIATE! Focul a fost pus intenționat. Suspectul a fost internat la psihiatrie - incendiu-1515761981.jpg

Articole recomandate

Opt locuințe au fost cuprinse de incendii în ultimele trei săptămâni în comuna Călugăreni din județul Prahova, iar în fiecare dintre cazuri anchetatorii au stabilit că focul a fost pus cu intenție. După primele șapte incendii, polițiștii au prins un suspect care a fost internat la psihiatrie, însă între timp un nou incendiu a avut loc joi seară și a fost stins în urma unei intervenții care a durat cinci ore, concluziile fiind că focul a fost pus intenționat, scrie realitatea.net

Pompierii prahoveni au intervenit, în ultimele trei săptămâni, pentru stingerea a opt incendii care au izbucnit la locuințe amplasate la marginea localității Călugăreni. Șapte dintre incendii au avut loc în perioada 21 - 30 decembrie. După fiecare dintre intervenții a fost stabilită drept cauză a incendiului folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Potrivit news.ro, încă de la primul incendiu polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, iar pe parcursul cercetărilor a fost prins un bănuit, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse judiciare susțin că bărbatul, care muncea ca zilier și nu are familie, a fost internat într-un spital de psihiatrie, el având afecțiuni de acest gen, iar procurorii și polițiștii au probe potrivit cărora unele dintre incendii ar fi fost provocate de suspect.

Cel de-al optulea incendiu produs la Călugăreni a izbucnit joi seară, tot la o casă de marginea localității. Pompierii au acționat timp de aproape cinci ore pentru lichidarea focului, care s-a extins pe aproape o sută de metri pătrați.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor care provoacă aceste incendii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6326 secunde