Oprescu cere iar eliberarea! Astăzi, află dacă scapă sau nu de arest

136
Oprescu cere iar eliberarea! Astăzi, află dacă scapă sau nu de arest - oprescu1-1444373184.jpg

Articole recomandate

Sorin Oprescu a fost internat la Institutul Oncologic din București. Primarul suspendat al Capitalei, arestat pentru luare de mită, va fi supus unei tomografii avansate, care va arăta dacă are sau nu în corp celule canceroase. Tot astăzi, Oprescu află dacă scapă sau nu de arest.

Avocații lui Sorin Oprescu sesizează Ministerul Sănătății cu privire la tratamentul la care a fost supus edilul suspendat al Capitalei în spatele gratiilor. Plângerea lui Oprescu se îndreaptă către șeful centrului de arest în care este încarcrat acesta.

Oprescu cere să se verifice dacă îi sunt respectate drepturile la sănătate așa cum prevede legea. El spune că nu ar avea parte de un tratament medical corespunzător în arest.

De asemenea, fostul edil se plânge că nu ar avea parte de o dietă specializată, fiind o persoană suferindă de diabet. Măsura lu Sorin Oprescu este fără precedent în cazul său. Plângerea sa a fost depusă de avocat și va fi analizată astăzi.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transferat, joi după-amiază, din Arestul Poliției Capitalei la Institutul Oncologic Fundeni, pentru investigații medicale, unde va rămâne internat pentru 48 de ore, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu rămâne în arest
Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu, dus la spital
Luni, 05 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : ZI DECISIVĂ PENTRU SORIN OPRESCU
Pagina a fost generata in 1.0323 secunde