Omorât pe câmp, lângă o fermă din Castelu

774
Omorât pe câmp, lângă o fermă din Castelu - eaf1a66017a328d8a48189145f9aabe0.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut de polițiști, el fiind suspectat de comiterea infracțiunii de omor.
Luni seara, pe la ora 20, polițiștii din Castelu au fost anunțați despre faptul că pe un câmp din apropiere unei ferme de animale din Nisipari a fost descoperit cadavrul unui bărbat.
Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului l-au identificat pe decedat ca fiind Marian Rogoveanu, de 37 de ani, din localitate, care lucra ca îngrijitor de animale la ferma respectivă, pe corpul acestuia depistându-se urme vizibile de violență.
În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp a fost găsit și cel care s-ar face vinovat de moartea bărbatului. Este vorba de Nicușor Matei, de 36 de ani, din comuna Gîrceni, județul Vaslui, coleg de fermă cu bărbatul decedat.
În momentul depistării, Matei se afla în stare avansată de ebrietate. Oamenii legii presupun că între cei doi, din cauza consumului excesiv de băuturi alcoolice, au apărut discuții și violențe, Matei aplicându-i victimei foarte multe lovituri, după care a abandonat-o pe câmp, el întorcându-se la fermă.
Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca el să fie prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Violată și ucisă cu sânge rece
Pagina a fost generata in 0.3941 secunde