€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Omar Hayssam își trăiește ultimele zile în închisoare. Băsescu: Mi-aș dori să nu moară în detenție

Ştire online publicată Luni, 12 Martie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, în această seară, la TVR 1, că zilele trecute a fost vizitat de soția lui Omar Hayssam.


Băsescu a mai dezvăluit că aceasta l-a rugat să-l ajute să fie eliberat, ca să nu moară în pușcărie.


"Nu știu dacă este adevărat ce mi-a spus, nici nu știu în ce parte să o apuc, dar am o ușurare sufletească că am spus-o public. M-a impreionat soția acestuia, este o femeie pe fața căreia se văd suferințele prin care a trecut. Ce pot să spun este că nu îmi doresc ca acesta să moară în închisoare. Ar trebui să existe prevederi prin care cei care mai au puțin de trăit să fie internați în spitalele închisorii, să nu moară în detenție. Până la urmă, astfel de oameni au fost condamnați la închisoare, nu la moarte", a declarat Traian Băsescu.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.86 secunde