€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Omagiu de la marinarii militari, pentru eroii români

Ştire online publicată Miercuri, 05 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Militarii Forțelor Navale Române participă, în perioada 5-6 iunie, la numeroase activități organizate cu prilejul Zilei Eroilor în garnizoanele București, Constanța, Brăila, Tulcea și Babadag, pentru a-i cinsti pe eroii români căzuți la datorie de-a lungul timpului, pe câmpurile de luptă, pentru apărarea țării noastre și pentru libertatea neamului românesc. 


La București, marinarii vor fi prezenți joi, 6 iunie, la ceremoniile militare și religioase care vor avea loc la Mormântul Ostașului Necunoscut (Parcul Carol), la Monumentul eroilor militari căzuți la datorie în teatrele de operații și pe teritoriul României (Parcul Tineretului) și la Monumentul Eroilor Patriei (pe esplanada Universității Naționale de Apărare „Carol I”), începând cu ora 12.00. 
La Constanța, ceremonia militară și religioasă va fi organizată joi, 6 iunie, între orele 11 și 13, la Monumentul Eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989, în Cimitirul Central. 


La Brăila, marinarii militari vor fi prezenți la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, unde se va desfășura ceremonialul militar și religios, începând cu ora 16.45, după care oficialii militari și civili se vor deplasa la Cimitirul Eroilor „Sfântul Constantin”, unde se vor depune coroane de flori. 


Miercuri, 5 iunie, de la ora 14, marinarii militari tulceni vor organiza un simpozion dedicat Zilei Eroilor cu tema „Cinste Eroilor Neamului”, la Cercul Militar din localitate, iar joi, 6 iunie, între orele 12 și 13, vor participa la ceremonia care va avea loc la Cimitirul Eroilor.
În Babadag, ceremonialul militar și religios se va desfășura la Monumentul Eroilor din parcul orașului, între orele 9 și 10. 




Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7579 secunde