Olimpicul de 13 ani care a murit după ce a căzut de la etaj luase locul 3 la olimpiada națională de matematică

345
Olimpicul de 13 ani care a murit după ce a căzut de la etaj luase locul 3 la olimpiada națională de matematică - examenevaluarenationalabacalaure-1556265367.jpg

Articole recomandate

Matei, un copil de 13 ani din Galați, olimpic la matematică, a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara. Elevul se afla în Hunedoara unde participase la olimpiada națională de matematică, competiție unde a reușit să câștige medalia de bronz. Din păcate, nu a apucat să se bucure de performanța lui.

Potrivit Observator TV, miercuri seară, băiatul ar fi coborât scările hotelului în grabă, pentru a vedea rezultatul pe care le-a obținut la olimpiadă. S-a dezechilibrat și a căzut de la 11 metri înălțime, fiind transportat în stare foarte gravă la un spital din Hunedoara. Medicii au decis ulterior ca băiatul să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara, unde a murit joi dimineață, din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit. În momentul în care s-a produs tragedia, niciun profesor sau un alt elev nu era lângă Matei. Profesorul care însoțea grupul de elevi a declarat că nu a văzut ce s-a întâmplat. "Mi-a spus că s-a dus în cameră câteva secunde să ia ceva de acolo când s-au afișat rezultatele și copiii s-au îmbulzit spre afișaj, care era la parter. Și în timpul ăsta, acest elev a căzut", a spus cadrul didactic.

Sursa: libertatea.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2933 secunde