Olimpicii naționali, în vizită la Institutul de Criminalistică

73
Olimpicii naționali, în vizită la Institutul de Criminalistică - 23martieolimpicipolitie-1395578845.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au primit vizita a 25 de elevi, premianți la olimpiadele naționale de Fizică, Biologie și Chimie. În timpul întrevederii, specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică le-au prezentat olimpicilor tehnologia și modalitățile științifice de lucru ale specialiștilor criminaliști. 


Elevii au vizitat laboratoarele de analiză a urmelor și micro-urmelor, a substanțelor toxice sau stupefiante, laboratoarele de analiză genetică, balistică și laboratorul de relevare prin mijloace fizico-chimice a urmelor papilare. 


Inițiativa s-a bucurat de o reală apreciere a elevilor prin prisma faptului că anumite concepte teoretice din chimie, fizică sau biologie sunt aplicate în laboratoarele criminalistice, cele trei științe fiind înrudite cu munca desfășurată de polițiștii specialiști în criminalistică. La finalul vizitei, fiecăruia dintre elevi i-au fost înmânate diplome de "criminalist pentru o zi" și cadouri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Când are loc Bac-ul olimpicilor
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Când are loc Bac-ul olimpicilor
Pagina a fost generata in 0.5168 secunde