Ofițerii de la Crimă Organizată acuzați că au molestat un procuror, trimiși în judecată

102
Ofițerii de la Crimă Organizată acuzați că au molestat un procuror, trimiși în judecată - ccr1363596623-1374064988.jpg
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Bogdan Mircea Teodorescu, Dragoș Emil Petcu și Vlad Ștefan Zaharia, toți din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța - Serviciul Antidrog. 




"La datele de 29 decembrie 2010 și 28 ianuarie 2011, inculpații au comunicat unui denunțător, reprezentant al unui magazin de comercializare a produselor etnobotanice, informații ce nu erau destinate publicității, referitoare la organizarea unor acțiuni mixte de control inopinat pentru combaterea activităților ilegale de comercializare a plantelor și substanțelor stupefiante, halucinogene, euforice și psihotrope. Informațiile erau comunicate denunțătorului în mod nemijlocit, indicându-i-se în mod exact data și intervalul orar de desfășurare a controalelor. 


Aceste acțiuni erau derulate de reprezentanții mai multor instituții publice din județul Constanța și, având în vedere că și lucrătorii din cadrul BCCO Constanța participau la efectuarea respectivelor controale, inculpații au luat la cunoștință în mod direct despre organizarea acestora, în virtutea atribuțiilor de serviciu. Scopul evident al comunicării de către inculpați a informațiilor menționate a fost acela de a asigura firmei reprezentate de denunțător posibilitatea de a continua comercializarea de plante și substanțe etnobotanice, fără a fi depistată de către organele de control și fără a fi sancționată contravențional în mod corespunzător", precizează DNA. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde