Ofițeri de la Capu Midia, pe cele mai înalte trepte ale podiumului, la „Omul Anului 2020” în Forțele Aeriene

2080
Ofițeri de la Capu Midia, pe cele mai înalte trepte ale podiumului, la „Omul Anului 2020” în Forțele Aeriene - montajcopy-1618752975.jpg

Articole de la același autor

Militarii Centrului Național de Instruire pentru Apărarea Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” își desfășoară activitatea cu profesionalism și dăruire și, prin urmare, mai mulți ofițeri din cadrul acestei structuri s-au aflat printre cei apreciați, la nivelul Forțelor Aeriene Române, în cadrul competiției „Omul Anului 2020”.

Competiția a fost organizată de Statul Major al Forțelor Aeriene, iar cei premiați, din cadrul structurii de la Capu Midia au fost: locotenent colonel Dan Gălbenașu, care a obținut locul I la secțiunea „Logistică și Infrastructură”, locotenent colonel Robert Imbrea, care a obținut locul I la secțiunea „Instrucție și luptă”, locotenent Magdalena Agagiu, care a obținut locul I la secțiunea „Moral, bunăstare și recreere” și locotenent colonel Cătălin Butnariu Bompa, care a obținut locul II la secțiunea „Sănătate și sport”.

Locotenent-colonelul Dan Gălbenașu este șef al modulului Logistică, iar realizările care au contat în aprecierea comisiei au fost: urmărirea și recepționarea lucrărilor de investiții pentru construirea halei de mentenanță pentru rachetele PATRIOT și a altor obiective din unitate, organizarea ceremoniei prilejuite de primirea în țară a primului sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT, activitate cu reprezentare la cel mai înalt nivel și pregătirea documentației necesare hrănirii efectivelor venite la trageri în Poligonul Capu Midia pe parcursul întregului an, concomitent cu gestionarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.


Locotenent-colonelul Robert Imbrea este șeful Centrului de Apreciere a Tragerilor din Poligonul Capu Midia, iar pe parcursul anului trecut ofițerul a fost responsabil cu pregătirea și activității logistice necesare recepției calitative și cantitative a primului sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT. „De asemenea, structura din subordinea sa a asigurat observarea tragerilor din cadrul exercițiului româno-american cu structuri de artilerie, „Rapid Falcon”. Ofițerul a fost decorat cu “Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene” și a avut o evoluție exemplară în carieră”, au mai arătat reprezentanții centrului.

Locotenentul Magdalena Agagiu, psihologul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, s-a clasat pe locul I la secțiunea “Moral, bunăstare și recreere”. Considerată de mulți camarazi un factor generator de echilibru psihic, moral și social, ofițerul a atras încrederea militarilor din unitate, iar pe parcursul anului 2020 activitățile sale au vizat asistența psihologică pentru militari, pentru familiile acestora, activități profilactice în vederea recunoașterii și eliminării comportamentelor dezaprobatoare sau întărirea moralului personalului.

La rândul său, locotenent-colonel Cătălin Butnariu Bompa, șeful modului „Operații și Instrucție”, pasionat dintotdeauna de activitatea fizică, a alergat anul trecut, individual, 3.500 de kilometri. „Pentru că în anul 2020 nu a putut concura la maratoane și semi-maratoane, din cauza pandemiei, ofițerul a participat la competiția monitorizată virtual “Aleargă România”, care a presupus alergarea pe distanță din cel mai vestic punct al țării (granița triplă dintre România, Ungaria și Serbia), până în cel mai estic punct, Sulina. A fost și este un exemplu pentru colegi, pentru că face sport cu pasiune și perseverență, indiferent de condițiile meteo”, au mai arătat reprezentanții centrului de la Capu Midia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5577 secunde