Oficial de la Poliția Română: hora din Mamaia, cauza schimbării șefilor din IPJ Constanța!

285
Oficial de la Poliția Română: hora din Mamaia, cauza schimbării șefilor din IPJ Constanța! - dancupensie-1593704715.jpg
Începutul lunii iulie a adus la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța schimbarea conducerii. Au fost schimbați din funcție inspectorul șef și adjunctul pe linie de ordine publică, singurul care a "scăpat" fiind comisarul șef Mircea Vizitiu. Decizia a fost luată în urma descinderii la Constanța a Corpului de Control al Ministerului Afacerilor Interne, după ce pe 20 iunie au apărut mai multe imagini cu turiști care au încins o horă în stațiunea Mamaia, în fața unui restaurant. Concluzia comisiei de anchetă a fost că incidentul nu a fost gestionat corespunzător, cum nu a fost gestionat nici întregul context, nefiind dispuse mai multe măsuri pentru prevenirea unor astfel de evenimente.

În urma descinderii comisiei, au fost dispuse: "șefului IPJ Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, împuternicirea adjunctului IPJ Constanța pe linie de ordine publică a încetat". Reamintim că în locul celor doi au fost împuterniciți comisarul șef Constantin Adrian Glugă, ca inspector șef și comisarul Marian Nucu, ca adjunct.

Totodată, pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe durata sezonului estival, Poliția Română a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral, au arătat reprezentanții instituției. Astfel, 182 de polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistică și combaterea criminalității organizate au fost delegați la nivelul I.P.J. Constanța. "În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral cu mijloacele tehnice din dotare pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Zilnic, 86 de patrule sunt în teren pentru a interveni la sesizările semnalate și a proteja drepturile și libertățile cetățenești. Poliția Română continuă activitățile în sistem integrat alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu în scopul prevenirii și combaterii criminalității și al răspândirii SARS", au transmis polițiștii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2766 secunde