Șoferul unui microbuz și o pasageră, răniți într-un accident provocat de un bărbat beat, în Constanța

504
Șoferul unui microbuz și o pasageră, răniți într-un accident provocat de un bărbat beat, în Constanța - accidentmamaia211413794356147488-1538048171.jpg

Articole recomandate

Șoferul unui microbuz de călători și o pasageră a mijlocului de transport în comun au fost răniți, joi, într-un accident rutier provocat de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care conducea un autoturism în zona localității Corbu din județul Constanța, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, un bărbat în vârstă de 51 de ani conducea un autoturism Volkswagen Passat, cu volan pe dreapta, pe DC 226, dinspre Năvodari către Corbu. La intrarea în localitatea Corbu, într- o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată prin indicatoare, mașina a pătruns pe contrasens, ciocnindu-se cu un microbuz de transport persoane.

Acesta era condus regulamentar, din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, care făcea transport regulat de persoane pe ruta Corbu - Năvodari.

În urma accidentului, au fost răniți șoferul microbuzului și o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră în mijlocul de transport în comun.

Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului se afla sub influența băuturilor alcoolice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0586 secunde