Șoferul unui Audi, prins cu 180 km/h, la ieșire din localitatea Lumina. Ce a pățit conducătorul auto

859
Șoferul unui Audi, prins cu 180 km/h, la ieșire din localitatea Lumina. Ce a pățit conducătorul auto - soferamendatpentruvitezaexcesiva-1520848301.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat în acest weekend pe linia prevenirii si combaterii accidentelor rutiere, cauzate de viteza excesivă. 


Pe parcursul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 99.395 de lei, și au reținut 18 permise de conducere pentru depășirea vitezei maxime admise. 


La data de 12 martie, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Măcin, județul Tulcea, a condus un autoturism marca Audi, pe DN 22, iar în afara localității Lumina a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, ulterior fiind înregistrat de aparatul radar cu 180 km/oră, în zona km 268.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța i-au reținut bărbatului în cauză permisul de conducere, fiind sancționat cu 4.785 de lei, totodată aplicându-i-se măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare al autoturismului, pentru existența unor folii neomologate, pe geamurile laterale ale autovehiculului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8935 secunde