Șoferul "texan" a fost arestat. Nu avea permis și a vrut să răstoarne mașina poliției

354
Șoferul

Articole de la același autor

Judecătorii constănțeni au decis, ieri, să-l aresteze pentru o perioadă de 30 de zile pe Remus-Vasile Arvatu, individul pentru prinderea căruia polițiștii au tras 18 focuri de armă. Acesta este cercetat pentru săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit magistraților, din probele administrate până în acest moment, s-a constatat că în data de 24 ianaurie, în jurul orei 19.30, inculpatul a condus pe drumurile publice de pe raza localității Eforie Nord autoturismul marca BMW cu nr. de înmatriculare TX-0129-XC, fără a poseda permis de conducere. "Fiind urmărit în trafic de către autospeciala poliției, șoferul a intrat în coliziune de mai multe ori cu aceasta, în scopul de a se sustrage opririi la semnalele luminoase ale autospecialei. Echipajul de poliție a procedat la utilizarea armamentului din dotare, reușind blocarea autoturismului în trafic la ieșirea din localitate, în dreptul sensului giratoriu situat la intrarea pe autostradă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile", se arată în comunicatul de presă al Judecătoriei Constanța.

Alți trei ocupanți ai mașinii au reușit să scape, anchetatorii având informații că ar fi vorba despre o grupare de infractori care se ocupă cu furtul din locuințe. De asemenea, la percheziționarea autoturismului, polițiștii au găsit în portbagaj mai multe unelte și dispozitive folosite pentru spargerea locuințelor.

v v v

Remus Vasile Arvatu a intrat în atenția polițiștilor în 2009, când a fost arestat pentru o tâlhărie. Acesta înjunghiase un bărbat în vârstă de 54 de ani pentru a-i fura țigările, geaca și banii - mai exact 26 de lei. Victima a fost găsită în stare de inconștiență, cu plăgi tăiate la nivelul gâtului și a feței. Ulterior, individul a mai atacat și un polițist, fiind condamnat în cele din urmă la o pedeapsă de cinci ani pentru tâlhărie și ultraj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Septuagenară dată în urmărire
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Tânără dată  în urmărire națională
Pagina a fost generata in 0.4707 secunde