Șoferul român, drumurile proaste și mania vitezei. Cocktail mortal pentru o țară de ignoranți

216
1
Săptămâna trecută, polițiștii au desfășurat o acțiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave, în special a celor produse din cauza nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităților din teren, au fost constatate peste 21.000 de abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză și au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 765 de permise de conducere auto, pentru depășirea vitezei maxime legale admise, cu mai mult de 50 de km/h.

De asemenea, au fost constatate 336 de infracțiuni, dintre care 274 la regimul siguranței circulației pe drumurile publice și 62 de altă natură. În primele 10 luni ale anului, polițiștii de la rutieră au desfășurat 51.637 de acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În urma acțiunilor, au fost constatate 11.696 de infracțiuni, dintre care 9.262 la regimul siguranței circulației pe drumurile publice și au fost aplicate 1.069.791 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice.

Comentează știrea

Valeriu
23 noiembrie 2016
Recurs la jigniri in public

Nu avem o "țară de ignoranți" ci reporteri, ziariști sau invitati incapabili sa facă o analiză mai amplă, concretă și corectă a problemei analizată și lansată către public. Generalizarea problemei la nivel național nu face decât sa jigneasc și să prostească populația si să arunce o lumină proasta asupra Romaniei. Dacă intr-o comunitate unul nu este deștept, nu înseamnă că toți sunt proști.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9821 secunde