Șoferul drogat care a provocat intenționat un accident grav s-a sinucis

386
Șoferul drogat care a provocat intenționat un accident grav s-a sinucis - 1accidentcaleagrivitei87597000-1558729457.jpg
Dragoș Bîrligea, șoferul care, sub influența drogurilor, a provocat anul trecut un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis, vineri, în propria locuință, scrie romaniatv.net



Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Dragoș Bîrligea, șoferul care a provocat anul trecut un accident în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-ar fi sinucis vineri, fiind găsit în baia din locuința sa, cu venele tăiate. Potrivit acelorași surse, polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri s-au deplasat la fața locului, urmând să fie deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Bîrligea a lăsat și două plicuri.

Dragoș Bîrligea a provocat, în 2018, un accident pe Bulevardul Dacia din Capitală, în timp ce se afla în mașină cu soția sa. La acel moment, femeia a recunoscut că a consumat cocaină, împreună cu soțul ei, înainte de a se urca în mașină, iar cearta a început de la un ruj despre care bărbatul a crezut că este un aparat de filaj. Aceasta a spus că bărbatul a amenințat că o omoară, de aceea ar fi provocat accidentul. După accident, femeia a cerut ordin de protecție, susținând că se teme de soțul ei.

Acesta a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Șapte persoane au fost implicate în acel accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8318 secunde