Șoferul de TIR care a provocat accidentul din Ungaria a fost reținut

774
Șoferul de TIR care a provocat accidentul din Ungaria a fost reținut - accidentungaria75075100-1320084850.jpg
Șoferul arădean de 31 de ani care a provocat accidentul din Ungaria soldat cu moartea a 14 persoane a fost reținut de polițiștii ungari.

Șoferul de autotren a fost reținut de către polițiștii din județul Csongrad luni, pe patul de spital, fiind și el accidentat grav, scrie MTI. Potrivit agenției citate, șoferul este acuzat că a provocat, din neglijență, un accident mortal în masă.

Conform purtătorului de cuvânt al poliției județului Csongrad, Szenti Szabolcs, șoferul de 31 de ani se deplasa din direcția Makó spre Szeged, pe autostrada M43, când, din motive încă necunoscute, nu și-a mai putut stăpâni vehiculul, a rupt parapetul despărțitor al sensurilor de mers pe autostradă și a lovit în plin un microbuz românesc marca Mercedes Sprinter, care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, atât camionul, cât și microbuzul au ajuns în șanțul de pe marginea autostrăzii.

Din microbuzul grav avariat pompierii ungari au scos 14 persoane decedate și un singur supraviețuitor, care a fost transportat, de urgență, la spital, având leziuni grave, care îi puneau viața în pericol. Poliția ungară a precizat că, potrivit aprobării tehnice, doar 9 persoane puteau fi transportate în microbuzul respectiv.

Șoferul de camion a fost rănit grav în accident, însă viața lui nu este în pericol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2808 secunde